Køkkener

Køkkener

Nyt køkken fra A til Z?

Byg Norden står gerne for totalentreprisen, når det kommer til dit nye køkken! Vi leverer godt håndværk og god kundeservice til yderst konkurrencedygtige priser.

Det er svært at undvære sit køkken, så vi arbejder effektivt på sagen, så du snart kan nyde duften fra dine egne ’kødgryder’ igen. Måske skal du bare have samlet og monteret det nye køkken. Måske skal gulv, loft og ruminddeling også have en tur i forbindelse med renoveringen.

Vi tager først og fremmest en god snak med dig om projektet. Der er ikke to projekter, der er ens, så det er afgørende, at vi har en god dialog og forståelse for dine krav og forventninger. Undervejs i projektet prioriterer vi derfor også en god løbende kontakt med dig.

Byg Norden står selv for alle tømrer-, murer-, og maleropgaver – og koordinerer det øvrige arbejde med dygtige samarbejdspartnere. Det er en stor fordel for dig, at du kan nøjes med ét håndværkerfirma, som styrer hele projektet for dig.

Nyt køkken eller renovering af det gamle køkken i København og hele Nordsjælland! Kontakt os med det samme og få et godt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud 

 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din Murer, Tømrer, Maler opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt.