Badeværelser

Badeværelser

Er det tid til et nyt badeværelse? Byg Norden står for alt arbejde i forbindelse med renovering af det gamle badeværelse, eller når du skal bygge et helt nyt badeværelse. God service og godt håndværk til konkurrencedygtige priser!

Der sker utrolig meget inden for badeværelser og nye spændende løsninger dukker konstant op. Uanset om du ønsker et større wellness-rum i din bolig, eller du skal have udnyttet få kvadratmeter bedst muligt i en gammel lejlighed – så er vi parat til at hjælpe dig godt i mål med opgaven!

Nogle gange er løsningen næsten givet på forhånd. Andre gange er der frit slag på kreativiteten. Vi vejleder dig og kommer med inspiration, hvis du ønsker det. Byg Norden stykker et godt tilbud sammen til dig, som lever op til dine krav og forventninger.

Byg Norden står selv for alle tømrer-, murer-, og maleropgaver og vores håndværkere er alle erfarne og dygtige medarbejdere. Derudover koordinerer vi med de øvrige håndværkere, så byggeriet forløber smidigt og effektivt.

Renovering af badeværelser, samt nye badeværelser i København og hele Nordsjælland! Primært til private boligejere, men du er også velkommen til at kontakte os som erhvervskunde. Byg Norden har mulighed for at mande op til større projekter for eksempelvis boligforeninger og lignende.

Få et uforpligtende tilbud 

 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din Murer, Tømrer, Maler opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt.